'Hoe slecht moet Sofyan Amrabat zijn dat hij geen kans krijgt?'

Reacties

Manchester United kwam zaterdagavond behoorlijk armoedig voor de dag op bezoek bij Bournemouth. De Engelse media zijn kritisch op de prestaties onder Erik ten Hag, maar nemen ook de individuele prestaties kritisch onder de loep. 

'Hoe slecht moet Sofyan Amrabat zijn dat hij geen kans krijgt?'
© Pro Shots
AFC Bournemouth
AFC Bournemouth
2 - 2
Manchester United
Manchester United

The Athletic komt met een tactische analyse van meer dan duizend woorden over de sombere situatie in Manchester. 'Manchester United incasseerde wederom heel veel schoten door de enorme ruimtes op het middenveld', analyseert het medium. 'Ten Hag wil van United de beste counterploeg ter wereld maken, maar zijn spelers zijn onderweg verdwaald.'

De BBC zag een groot verschil tussen beide teams, maar dan wel in het nadeel van United. 'In schril contrast met de wanorde die de bezoekers lieten zien, is de ontwikkeling die Premier League-manager van de maand Andoni Iraola in Bournemouth heeft geboekt duidelijk zichtbaar', was het kritisch en complimenteus tegelijkertijd. 

'United kreeg in de laatste drie wedstrijden minimaal 28 schoten tegen', somde Sky Sports keiharde cijfers op over The Red Devils. Aanvallend maakte de formatie van Ten Hag weliswaar twee doelpunten, maar dat was niet bepaald te danken aan de vele kansen die het afdwong. 'United sloot het duel af met een Expected Goals-waarde van slechts 0.39.' Effectief was Manchester United dan weer wel: alle twee de schoten op doel werden omgezet in een doelpunt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Casemiro
Manchester Evening News geeft de halverwege gewisselde Alejandro Garnacho een 3 voor zijn optreden. Ten Hag legde na afloop uit dat de buitenspeler niet fit was geweest afgelopen week en alleen vrijdags had meegetraind. Casemiro kreeg slechts een vier. 'De enige die van hem profiteert, is Kobbie Mainoo. Hoe slecht moet Sofyan Amrabat zijn dat hij geen kans krijgt?'

De tweede door de media aangewezen dissonanten kregen van The Sun een 5. 'Casemiro is ingehaald door de tijd en is niet langer een speler op wie United kan rekenen', vindt The Daily Mail, die ook een 5 over had voor de Braziliaan. Garnacho kreeg slechts een 4, mede omdat zijn balverlies het eerste tegendoelpunt inluidde. Bruno Fernandes en André Onana kregen de hoogste beoordelingen van The Red Devils in de Engelse media.

Niet alleen de kranten pakten Casemiro aan, ook Jamie Redknapp had weinig genade met de Braziliaan. 'Hij is een van mijn favoriete verdedigende middenvelders van het voetbal. Maar op dit moment lijkt het alsof hij in de in Soccer Aid speelt. Alsof hij voor de lol voetbal en er elk moment beroemdheden het veld op komen lopen', aldus de voormalig profvoetballer.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Premier League

Stand Premier League 2023/2024

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Arsenal
35
25
5
5
85-28
+57
80
2
Manchester City
34
24
7
3
82-32
+50
79
3
Liverpool
35
22
9
4
77-36
+41
75
4
Aston Villa
35
20
7
8
73-52
+21
67
5
Tottenham Hotspur
33
18
6
9
67-52
+15
60
6
Manchester United
34
16
6
12
52-51
+1
54
7
Newcastle United
34
16
5
13
74-55
+19
53
* Actueel tot en met 29 apr. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer E. ten Hag
Meer over E. ten Hag
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.