Ten Hag heeft goed nieuws voor Man Utd in aanloop naar Britse topper

Reacties

Erik ten Hag heeft vooruitgekeken naar de topper tegen Arsenal. De manager van Manchester United had goed nieuws over aanvaller Rasmus Højlund. De topaankoop kan in het Emirates Stadium zijn debuut maken.

Ten Hag heeft goed nieuws voor Man Utd in aanloop naar Britse topper
© Pro Shots
Arsenal
Arsenal
3 - 1
Manchester United
Manchester United

'Ja, hij heeft een goede trainingsweek achter de rug', bevestigde Ten Hag op de persconferentie de entree van zijn nieuwe spits. De Deen kwam deze zomer voor een gigantisch bedrag over van Atalanta Bergamo, maar kreeg te kampen met een blessure. Daardoor kon Ten Hag nog geen beroep op de vervanger van de naar Hoffenheim vertrokken Wout Weghorst doen.

In Londen gaat Højlund nu zijn debuut maken, is de verwachting. Op bezoek bij Arsenal. Ten Hag kijkt er naar uit. 'Morgen hebben we nog een laatste training. Die moet hij doorkomen, maar het gaat de goede kant op. Zijn lichaam reageert goed op de inspanningen.'

'Hij is dus sowieso beschikbaar voor zondag', gaf Ten Hag zijn achterban goed nieuws. De oud-trainer van Ajax sorteerde zelfs al voor op een basisplaats voor de Deen. 'Ik denk dat hij klaar is om te gaan beginnen.'

Wie dat zeker niet is, is Tyrell Malacia. Manchester United bevestigde vrijdag dat de linksback nog altijd geblesseerd is. Dat geldt ook voor Luke Shaw, waardoor de op Deadline Day aangetrokken Sergio Reguilón meteen zijn debuut lijkt te maken. Behalve Malacia en Shaw kan Ten Hag verder geen beroep doen op Amad Diallo, Tom Heaton, Kobbie Mainoo en Mason Mount.

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.