Talkshow VI: alles over Zahavi, PSV, Feyenoord en de ontknoping in La Liga

Reacties

Arjen Robben, PSV, de apotheose in La Liga en Feyenoord. Dat zijn de ingrediënten voor onze talkshow van 16.00 uur. Gastheer Kees Jansma bespreekt vanmiddag in onze VI-studio met diverse clubwatchers de ontwikkelingen in binnen- en buitenland.

Talkshow VI: alles over Zahavi, PSV, Feyenoord en de ontknoping in La Liga

We trappen vanmiddag af met PSV. Clubwatcher Marco Timmer praat je bij over de ontwikkelingen bij de Eindhovenaren, die zondag met 0-2 wonnen bij Willem II. Die zege viel evenwel helemaal in het niet bij de schokkende gebeurtenissen rond Eran Zahavi. Terwijl hij op pad was voor het competitieduel werd zijn huis overvallen. Op dat moment was zijn gezin nog thuis.

In deel 2 van de show komt Feyenoord aan bod. De Stadionclub verkeert in zwaar weer. Coach Dick Advocaat stelde al de vierde plek opgegeven te hebben, waardoor in de play-offs Europees voetbal afgedwongen zal moeten worden. Maar gaat dat wel lukken? Clubwatcher Martijn Krabbendam schuift aan om de situatie in Rotterdam-Zuid te duiden.

Poll (gesloten) Dit Feyenoord komt ook in de play-offs tekort
  • 84% Eens (460 stemmen)
  • 16% Oneens (89 stemmen)

Ook de Man van het Weekend passeert de revue: Arjen Robben. Hij schitterde als in zijn beste dagen en direct klonk de roep om hem mee te nemen naar het EK. Maar is dat slim? Frank de Boer gaf al min of meer uitsluitsel, maar is dat de juiste beslissing?

In het laatste deel is Süleyman Öztürk van de partij en gaat de blik op de bloedstollende ontknoping in La Liga. Omdat Barcelona zaterdag niet verder kwam dan een 0-0 gelijkspel tegen Atlético Madrid en Real Madrid zondag maar ternauwernood een punt pakte tegen Sevilla (2-2), is Atlético Madrid nog altijd koploper. Aan die spannende titelrace hebben we de volgende stelling gekoppeld:

Poll (gesloten) Real en Atlético verdienen de titel meer dan Barça
  • 32% Eens (166 stemmen)
  • 68% Oneens (360 stemmen)

De talkshow van VI wordt elke maandag vanaf 16.00 uur live uitgezonden op het YouTube-kanaal van Voetbal International, dat 128.000 abonnees telt en maandelijks ruim twee miljoen kijkers trekt. Ook is de show live te volgen via de app en (mobiele) website van VI.

App-update
Om de online talkshow goed te kunnen bekijken via de VI-app is het belangrijk dat de nieuwste update is geïnstalleerd. Bekijk in de App Store voor Android of iOS of je de nieuwste versie op je telefoon hebt. In de nieuwe app is ook een aantal bugfixes toegepast.

Bekijk hier de uitzending van vorige week:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.