Zahavi en zijn vrouw reageren emotioneel op schokkende gebeurtenis

Reacties

Eran Zahavi en zijn vrouw Shay hebben op social media gereageerd op de schokkende gebeurtenis van afgelopen zondag. Terwijl de PSV-spits onderweg was met zijn ploeggenoten, werd zijn huis overvallen. Ook zijn er meer details bekendgemaakt over de bizarre zaak, die aantonen hoe traumatisch het moet zijn geweest voor alle betrokkenen.

Zahavi en zijn vrouw reageren emotioneel op schokkende gebeurtenis
© Pro Shots
Willem II
Willem II
0 - 2
PSV
PSV

Het was een ronduit bizarre zondag voor de spits van PSV. Terwijl hij met zijn ploeggenoten op weg was naar Tilburg (voor het uiteindelijk met 0-2 gewonnen uitduel met Willem II) kreeg hij te horen dat er een overval gaande was in zijn huis in Amsterdam-Buitenveldert. En dat terwijl zijn vrouw en kinderen op dat moment thuis aanwezig waren. Na aankomst in Tilburg keerde Zahavi direct huiswaarts.

Ploeggenoten als Marco van Ginkel en Denzel Dumfries reageerden al geschokt op het voorval, net als trainer Roger Schmidt, nu heeft ook Zahavi zelf van zich laten horen. 'Bedankt allemaal, voor al jullie medeleven en liefde', schrijft hij op Instagram. 'Ik wil iedereen vragen om begrip te tonen en onze privacy te respecteren, zodat wij dit kunnen verwerken. Wat wij hebben meegemaakt gaat verder dan zomaar inbraak en diefstal. Mijn vrouw, de koningin', zo sluit hij af met een liefdesverklaring aan zijn vrouw Shay.

Zij heeft zelf (eveneens op Instagram) ook gereageerd. 'Mijn familie en ik hebben gisteren iets schokkends meegemaakt. Een overval met geweld op de plek die voor ons het veiligste plekje op de wereld zou moeten zijn: ons huis. We hebben zware uren beleefd en hebben even de tijd nodig. Ik wil benadrukken dat de overvallers de kinderen met geen vinger hebben aangeraakt, zij zijn lichamelijk in orde! Mentaal gezien zullen we hard moeten werken om hier zo goed mogelijk uit te komen. Ik bedankt iedereen voor de bezorgdheid en de bereidheid om te helpen. Hartverwarmend, dank!'

Verschrikkelijke details
Overigens heeft de politie inmiddels een oproep geplaatst waarin gezocht wordt naar getuigen, in die oproep staan ook meer details over de overval. Zo is er sprake van twee daders van rond de twintig jaar (waarvan er één een vuurwapen bij zich had) die zich voordeden als pakketbezorgers. Zij drongen de woning binnen en bonden de vrouw van Zahavi vast. Dat gold ook voor de kinderen, die bovendien tape over hun mond geplakt kregen. Uiteindelijk vertrokken de daders uit de woning met meerdere eigendommen en contant geld. Shay Zahavi en de vier aanwezige kinderen hebben geen fysiek letsel opgelopen, zo meldt de politie.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.