Strootman bedreigd door Marseille-fans: 'Je kan maar beter vertrekken'

Reacties

Kevin Strootman heeft de afgelopen tijd via sociale media diverse bedreigingen ontvangen. Dat heeft de 32-jarige middenvelder van Olympique Marseille donderdagavond onthuld via Instagram. Ze zijn afkomstig van fans van de club, die willen dat de voormalige international vertrekt.

Strootman bedreigd door Marseille-fans: 'Je kan maar beter vertrekken'
© Pro Shots

Strootman keerde deze zomer terug bij Marseille na een verhuurperiode bij Cagliari. Vorige maand leek het erop dat de voormalig speler van Sparta, FC Utrecht en PSV wederom in Italië terecht kon bij Hellas Verona, maar die overstap is nog altijd niet afgerond. En dus traint Strootman nog altijd apart van de groep, omdat hij niet voorkomt in de plannen van de nieuwe trainer Igor Tudor.

Aangezien Strootman met een geschat maandsalaris van 500 duizend euro flink op de begroting drukt, is Marseille er veel aan gelegen om deze zomer afscheid te nemen van de 46-voudig international. Dat dit nog altijd niet is gelukt, nemen sommige supporters van l'OM de Nederlander niet in dank af. Dat blijkt uit de screenshots die Strootman via Instagram Stories heeft geopenbaard.

Op die afbeeldingen is te zien welke hatelijke berichten hij ontving via het sociale medium. Zo wordt hem opgedragen te vertrekken bij de club. 'En snel, bro, anders wordt het misschien gevaarlijk voor je. Geloof mij maar.' Het eerste bericht dateert al van februari 2020. 'Je verdient je salaris niet', gevolgd door een aantal verwensingen. Ook worden zijn vrouw en kinderen ziektes toegewenst waaraan ze overlijden.

Zie hieronder de screenshots die Strootman deelde, met de begeleidende tekst: 'Altijd leuk om mijn privéberichten te openen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer K. Strootman
Meer over K. Strootman
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.