Serie A neemt Giroud als keeper op in Elftal van de Week

Reacties

Ook de Serie A is onder de indruk van de keeperskwaliteiten van Olivier Giroud. De spits trok na een rode kaart van Mike Maignan de keepershandschoenen aan bij AC Milan tegen Genoa en is opgenomen in het Elftal van de Week.

Serie A neemt Giroud als keeper op in Elftal van de Week
© Pro Shots
Genoa
Genoa
0 - 1
AC Milan
AC Milan
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

AC Milan beleefde zaterdag een knotsgekke slotfase tegen Genoa door een late treffer en beide keepers die in de blessuretijd van het veld werden gestuurd met een rode prent. Omdat Stefano Pioli geen wissels meer mocht inzetten, ging Giroud in de slotfase op doel staan. Uiteindelijk pakte hij nog een één-op-één en dat was voor de Serie A reden genoeg om hem als keeper op te nemen in het Elftal van de Week.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het optreden van Giroud groeide in Italië al snel uit tot keeperscult. Zijn club AC Milan veranderde op de eigen website het keepersbestand en voegde de Fransman daaraan toe. Daarnaast zette AC Milan een keepersshirt met Giroud achterop te koop in de webshop. Dat shirt was vervolgens binnen no-time uitverkocht in Milaan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.