Schietgraag La Masia-product timmert hard aan de weg bij Barcelona

ADVERTORIAL – Door de verloren Clásico heeft FC Barcelona een zware week achter de rug. De Catalanen hebben ook dit weekend een zwaar duel voor de boeg: In Baskenland wacht Real Sociedad. Blik vooruit en speel mee bij JACKS.NL! In deze preview speciaal aandacht voor het opkomend talent Fermín Lopéz.

Schietgraag La Masia-product timmert hard aan de weg bij Barcelona
© Pro Shots
Real Sociedad
Real Sociedad
0 - 1
Barcelona
Barcelona

Wie Barcelona op de voet volgt, zag afgelopen zomer al de eerste glimpen van Fermín. Het 20-jarige talent mocht in minuut 66 invallen in de oefenwedstrijd tegen Real Madrid en dat deed hij met verve. Fermín maakte op knappe wijze de derde treffer van de middag maken en zette daarmee de toon voor meer speelminuten in de Catalaanse hoofdmacht.

Het gaat snel met de carrière van Fermín, maar hoe is hij gekomen waar hij nu is? Het had niet veel gescheeld of Fermín had zijn carrière bij Real Betis leven ingeblazen. De in Andalusië geboren middenvelder verruilde de jeugdopleiding van de club uit Sevilla op dertienjarige leeftijd voor die van Barcelona. Als La Masia-product komt Fermín nu dan ook aan zijn minuten onder Xavi.

De teller staat voor Fermín dit seizoen op zes officiële wedstrijden, waarvan hij er drie in de basis begon. Wat opvalt aan de statistieken is dat de Spanjaard veel op doel schiet. Liefst negen keer schoot Fermín, waarvan zes op goal. Dat leidde tot nu toe tot één doelpunt.

JACKS.NL heeft de aanvalsdrang van Fermín ook door. De bookmaker heeft een odd van 4.80 voor wanneer Fermín scoort tegen Real Sociedad. Voor één schot op doel staat een odd van 1.94.

Odds voor Real Sociedad - FC Barcelona

- Robert Lewandowski maakt een doelpunt: 2.20
- Mikel Oyarzabal maakt een doelpunt: 3.75
- João Cancelo maakt een doelpunt: 13.00

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's