Sarri geeft Bayern draai om de oren voor flirt met Hudson-Odoi

Reacties

Maurizio Sarri vindt het maar niks dat de bestuurders van Bayern München publiekelijk en continu de belangstelling voor Callum Hudson-Odoi uitspreken. De pas achttienjarige aanvaller van Chelsea staat immers nog onder contract bij Chelsea.

Sarri geeft Bayern draai om de oren voor flirt met Hudson-Odoi

De Italiaanse manager deed dit seizoen in officiële duels acht keer een beroep op de Engelse jeugdinternational. Dat gebrek aan speeltijd ziet Bayern als argument om de aanvaller over te halen naar München te verkassen. Volgens Engelse media is er al vier keer geboden op de vleugelaanvaller en ging dat de laatste keer om liefst veertig miljoen euro. Toch lijkt Chelsea vooralsnog onvermurwbaar.

'Het is onprofessioneel dat ze over een speler praten die nog gewoon bij ons onder contract staat', doelde Sarri op de verbintenis tot medio 2020. 'Er is sprake van een gebrek aan respect voor onze club, althans dat vind ik.'

'Meer kan ik er ook niet over zeggen. Ik ben zeer, zeer blij met hem', vervolgde Sarri, die zich onlangs ook al zeer lovend uitliet over Hudson-Odoi. 'Callum leert heel snel bij en moet dat blijven doen. Ik wil hem heel graag houden.'

Ook over Álvaro Morata regent het geruchten. 'Mocht hij vertrekken, dan moet een vervanger komen', stelde Sarri desgevraagd. Als mogelijke opties worden in Engeland vooral Gonzalo Higuaín van AC Milan en Callum Wilson van AFC Bournemouth genoemd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.