Ronaldo verlost van vloek: 'Had ik echt nodig'

Reacties

De Turijnse derby had niet alleen voor Gianluigi Buffon en Matthijs de Ligt een bijzondere betekenis. Ook Cristiano Ronaldo beleefde een memorabele Derby della Mole (4-1).

Ronaldo verlost van vloek: 'Had ik echt nodig'
© Pro Shots

Terwijl Buffon zich een ultiem record eigen maakte met zijn 648ste optreden in de Serie A en De Ligt zich aan kop van een ondankbaar klassement vestigde, maakte Ronaldo zijn eerste treffer in Italiaanse dienst uit een vrije trap.

Na 42 vergeefse pogingen was het in de zestigste minuut dan eindelijk raak. Hij krulde de bal over de muur en buiten het bereik van doelman Salvatore Sirigu in het doel van Torino. 'Dit had ik echt nodig, zodat ik weer wat vertrouwen terug krijg', zei Ronaldo tegen Sky Italia.

Voor Ronaldo was er meer reden om zich op de borst te kloppen. De Portugees heeft de primeur te pakken van in één seizoen in de Serie A, La Liga én de Premier League de grens van 25 goals te hebben geslecht.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.