Ronaldo pareert kritiek: 'Hoef niemand uit te leggen dat ik erg goed ben'

Reacties

Cristiano Ronaldo heeft in gesprek met DAZN gereageerd op de toenemende kritiek vanwege zijn huidige vorm bij Manchester United. De Portugees staat na dertig officiële duels sinds zijn rentree in Manchester op vijftien doelpunten.

Ronaldo pareert kritiek: 'Hoef niemand uit te leggen dat ik erg goed ben'
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
0 - 0
Watford
Watford

Interim-manager Ralf Rangnick van Manchester United liet onlangs weten dat hij meer doelpunten van de 37-jarige aanvaller verwacht. In dit kalenderjaar vond Ronaldo één keer het net voor The Mancunians. De huidige vorm van Ronaldo was voor voormalig Frans international Franck Leboeuf reden om zijn twijfels uit te spreken of de Portugese wereldster zijn carrière nog wel moet verlengen.

De oud-speler van onder andere Chelsea zei ook geen medelijden met Ronaldo te willen gaan krijgen. De toenemende kritiek deed Ronaldo op zijn beurt weer besluiten te reageren. 'Ik hoef niemand uit te leggen dat ik erg goed ben. Kijk naar mijn statistieken. Dat zijn de feiten, de rest doet er niet toe', zei Ronaldo in gesprek met DAZN.

'Ik ben erg blij met mijn huidige vorm. Ik scoor nog altijd, help mijn teamgenoten, zowel bij United als bij de nationale ploeg. Vandaar dat ik ook gewoon nog wil doorgaan. Ik weet dat ik niet veel jaren meer heb als voetballer, maar we zullen het zien. Er is nog veel te winnen voor mij', aldus Ronaldo, die zaterdag met Manchester United op Old Trafford in actie komt tegen Watford.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.