Jaren beginnen te tellen voor Ronaldo: 'Ik wil geen medelijden krijgen'

Reacties

Het wordt voor Cristiano Ronaldo tijd om over stoppen na te denken. Dat zegt Frank Leboeuf, voormalig verdediger van onder meer Chelsea en de Franse ploeg. Leboeuf wil geen medelijden krijgen met Ronaldo.

Jaren beginnen te tellen voor Ronaldo: 'Ik wil geen medelijden krijgen'
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
0 - 0
Watford
Watford

De 37-jarige Portugees kan dit seizoen met vijftien doelpunten nog altijd een heel aardige productie overleggen, maar in 2022 speelt hij verre van overtuigend. 'Er komt een tijd dat je moet nadenken over wat je nog met je leven en je carrière wil', steekt Leboeuf van wal in een interview met ESPN.

'Misschien begint het ook voor Ronaldo tijd te worden om zich af te vragen, misschien samen met zijn gezin, wat hij de rest van zijn carrière wil doen, áls er nog toekomst zit in zijn carrière', vervolgt de Fransman. 'Ik wil niet dat ik medelijden krijg als ik Ronaldo zie spelen, want hij heeft zó lang aan de top gestaan.'

'Ik wil niet dat Ronaldo een normale speler wordt. Hij is immers zó lang een exceptionele voetballer geweest. Ik heb liever dat hij stopt aan de top dan dat hij het nog twee, drie jaar probeert en niet meer de speler is die hij was.' Met Manchester United neemt Ronaldo het zaterdag op tegen Watford.

Frustratie Ronaldo neemt toe: 'Terugkeer United romantisch, maar wel verkeerd'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.