Rodríguez leidt WK-kraker in Belo Horizonte

Reacties

Wereldvoetbalbond FIFA heeft Marco Rodríguez aangewezen voor de halve finale tussen Duitsland en gastland Brazilië. De veertigjarige Mexicaan floot tijdens dit WK twee groepswedstrijden, waaronder het duel tussen Italië en Uruguay (1-0 zege Uruguay).

Rodríguez leidt WK-kraker in Belo Horizonte

Rodríguez zag tijdens de laatstgenoemde wedstrijd het bijtincident van Uruguay-aanvaller Luis Suarez over het hoofd. Suarez werd later alsnog gestraft voor het voorval met verdediger Giorgio Chiellini.

Daarnaast leidde de Mexicaanse scheidsrechter het groepsduel tussen België en Algerije (2-1 overwinning België). Tijdens het WK 2010 was Rodríguez al eens de leidsman tijdens een wedstrijd van Duitsland. Destijds floot hij het openingsduel van Die Mannschaft tegen Australië (4-0 overwinning Duitsland).

Dinsdag 8 juli treffen voetbalgrootmachten Brazilië en Duitsland elkaar Belo Horizonte. De winnaar van het duel in Estadio Mineirão speelt op zondag 13 juli de WK-finale in het roemruchte Maracanã. Tegenstander in de finale is de winnaar van het halve finale-duel tussen Nederland en Argentinië.

Volg het WK in Brazilië met VI Premium. Nu de eerste twee maanden met 50% korting.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.