'Real Madrid heeft geld over na geklapte Mbappé-deal en helpt Vitesse een handje'

Reacties

Real Madrid kwam er niet uit met Paris Saint-Germain over een zomerse deal voor Kylian Mbappé en dus heeft de Spaanse club geld liggen om alsnog te handelen op de laatste transferdag. Edouardo Camavinga wordt spoedig gepresenteerd volgens Franse media. Dat zou voor Vitesse een prettige transfer zijn.

'Real Madrid heeft geld over na geklapte Mbappé-deal en helpt Vitesse een handje'
© Pro Shots

Camavinga wordt al langer gelinkt aan Real Madrid, maar de laatste weken stonden toch echt in het teken van de potentiële megadeal rondom Mbappé. Canal+ meldt dat De Koninklijke razendsnel is doorgeschakeld na het voorlopig mislopen van Mbappé, Camavinga zou zelfs al een medische keuring ondergaan. Le Parisien schrijft dat er een principeakkoord is.

Ondanks zijn jonge leeftijd heeft de achttienjarige Camavinga al bijna honderd wedstrijden op het hoogste niveau gespeeld voor Stade Rennes. Tevens debuteerde de middenvelder al bij het nationale elftal van Frankrijk. De in Angola geboren linkspoot ligt nog maar een jaar vast bij Stade Rennes en dus luistert de Franse club maar al te graag naar aanbiedingen. Stade Rennes komt dit seizoen uit in de Conference League en is in de groepsfase gekoppeld aan onder andere Vitesse. De Arnhemmers krijgen dus waarschijnlijk niet te maken met een van de grootste talenten op de Europese velden. 

Manchester United zou ook lang hebben gehengeld naar de handtekening van Camavinga, die naar verluidt vanwege zijn contractsituatie en de impact van de coronacrisis fors minder oplevert voor Stade Rennes. Voor Real Madrid zou Camavinga pas de eerste speler zijn waar deze zomer een transfersom is betaald. De club haalde deze transferperiode alleen David Alaba transfervrij op bij Bayern München. Raphaël Varane (Manchester United) en Martin Ødegaard (Arsenal) werden verkocht.

Van Camavinga tot de nieuwe Hulk, deze vijf talenten gaan miljoenen opleveren
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.