'Real Madrid loopt weg van zomerse Mbappé-deal'

Reacties

Kylian Mbappé lijkt het seizoen gewoon af te maken bij Paris Saint-Germain. Real Madrid heeft zich volgens toonaangevende media in Engeland en Frankrijk teruggetrokken, maar zal zeker terugkomen voor Mbappé.

'Real Madrid loopt weg van zomerse Mbappé-deal'
© Pro Shots

De sterspeler van Paris Saint-Germain, die dit seizoen een aanval met Neymar, Ángel Di María en Lionel Messi gaat vormen, beschikt over een aflopend contract in Parijs. Omdat de contractonderhandelingen naar verluidt niet soepel verliepen, stond Paris Saint-Germain open om Mbappé te verkopen in deze transferperiode.

Mbappé staat al langer in de nadrukkelijke belangstelling van Real Madrid en De Koninklijke hoopte deze zomer een slag te slaan. Er zou een bedrag van circa 180 miljoen euro zijn geboden op de Fransman, maar dit werd afgewezen. Volgens Sky Sports en diverse media in Frankrijk heeft Real Madrid nu besloten om Mbappé vooralsnog met rust te laten.

Dat zal dan voor een periode van nog geen half jaar zijn. In januari mag Real Madrid immers zonder de inmenging van Paris Saint-Germain met Mbappé praten over een contract. De Franse aanvaller, die in 2018 het WK won met zijn land, zit dan in het laatste half jaar van zijn contract.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer K. Mbappé
Meer over K. Mbappé
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.