'Gesprekken over Mbappé weer opgestart, PSG wil minstens 200 miljoen'

Reacties

Minder dan anderhalve dag voor de transferdeadline is nog altijd de vraag of de megatransfer van Kylian Mbappé naar Real Madrid nog rondkomt. Nadat Paris Saint-Germain het tweede bod ter waarde van 180 miljoen euro afwees, zijn de onderhandelingen nu weer opgestart.

'Gesprekken over Mbappé weer opgestart, PSG wil minstens 200 miljoen'
© Pro Shots

Dat meldt Marca maandagmiddag. Eerder meldde L'Equipe al dat Real overwoog voor de deadline van dinsdagavond toch nog een laatste bod uit te brengen op Mbappé, dat richting de 200 miljoen euro zou gaan. Dergelijke geluiden klinken inmiddels ook in Spanje. President Florentino Pérez zou bereid zijn met meer geld over de brug te komen, als PSG op die manier is te overtuigen.

Tot nu toe was PSG-voorzitter Nasser Al-Khelaïfi niet te vermurwen. Als het aan hem ligt, blijft Mbappé in Parijs met het risico dat hij volgend jaar gratis de deur uitloopt. Zelf zou de 22-jarige superster daar vrede mee hebben, al schreef AS dat hij PSG zou hebben gevraagd akkoord te gaan met het tweede bod van 170 miljoen plus 10 miljoen bonussen. PSG wil echter minstens 200 miljoen, aldus Marca.

Zo blijven de speculaties elkaar in rap tempo opvolgen. Eerder deze maandag meldden Spaanse media nog dat Real voor maandag 18.00 uur duidelijkheid wil hebben van PSG of het nog bereid is de onderhandelingen nieuw leven in te blazen, anders wil De Koninklijke wachten tot januari volgend jaar. Dan kan Mbappé een voorcontract tekenen, omdat zijn huidige contract in juni 2022 afloopt.

Toch zou Pérez de rappe Fransman het liefst nu al naar Madrid halen, ook al is die operatie beduidend kostbaarder en gecompliceerder. Maar het risico bestaat ook dat PSG er alsnog in slaagt om Mbappé te overtuigen zijn volgend jaar aflopende contract te verlengen, al lijkt die kans op dit moment klein. Hoe dan ook, de komende uren worden waarschijnlijk cruciaal. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Gerelateerde artikelen
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer K. Mbappé
Meer over K. Mbappé
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.