'Real Madrid is tijdrekken PSG beu en stelt deadline in Mbappé-soap'

Reacties

De transferwindow is nog tot dinsdagavond open, maar het lijkt erop dat Real Madrid ruim vóór die deadline zaken wil doen met Paris Saint-Germain. Naar verluidt willen de Spanjaarden uiterlijk zondag Kylian Mbappé presenteren.

'Real Madrid is tijdrekken PSG beu en stelt deadline in Mbappé-soap'
© Pro Shots

De storm rondom Mbappé is de laatste dagen in alle hevigheid losgebarsten. Dinsdag kwam naar buiten dat Real Madrid zo'n 160 miljoen euro zou hebben geboden op de 22-jarige aanvaller, een dag later bevestigde PSG-directeur Leonardo dat De Koninklijke achter Mbappé aan zit. Dat eerste bod werd nog afgewezen, maar een geïrriteerd Real zou daarna 180 miljoen hebben geboden. Maar ook dát bod is van tafel geveegd, zo meldden meerdere media.

La Parisien weet nu te melden dat Real Madrid een ultimatum heeft gesteld. 'Dit weekend of nooit!', zo schrijft de doorgaans goed ingevoerde krant. 'Real wil de transfer van de wereldkampioen zaterdag of zondag afronden, anders haakt de club af voor Mbappé. Die boodschap hebben de bewindslieden van de Spaanse club overgebracht aan hun Parijse collega's. Real is van mening dat PSG tijd aan het rekken is, en denkt bovendien dat het tijdens de internationale break - die maandag begint - lastig wordt om nog deals te sluiten.'

Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.