'Real Madrid doet bod van 160 miljoen op Mbappé'

Reacties

Real Madrid heeft volgens Spaanse en Franse media liefst 160 miljoen euro geboden voor Kylian Mbappé. Paris Saint-Germain heeft het bod afgewezen.

'Real Madrid doet bod van 160 miljoen op Mbappé'
© Pro Shots

De Franse club verwacht dat De Koninklijke nog terugkomt met een hoger bod. De president van PSG, Nasser Al-Khelaifi, is volgens Franse media faliekant tegen het vertrek van de Fransman.

De Franse steraanvaller lijkt zijn contract, ondanks een sterk verbeterde aanbieding, niet te willen verlengen bij PSG, al heeft de 22-jarige spits zich nog niet officieel gemeld bij technisch directeur Leonardo.

Mbappé was in de laatste competitiewedstrijd tegen Brest nog belangrijk (4-2 winst). Hij was één van de doelpuntenmakers. Zijn trainer Mauricio Pochettino liet na afloop weten nog hoop te hebben op een langer verblijf van de spits. 'Ik heb een goede relatie met Kylian en ik merk dat hij heel gelukkig is bij de club. Ik hoop dat hij in de toekomst bij ons kan blijven', zei hij.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Cristiano Ronaldo wordt genoemd als opvolger van Mbappé:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer Ligue 1
Meer over Ligue 1
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Meer K. Mbappé
Meer over K. Mbappé
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.