'Pokerend PSG stelt geduld Real op de proef in gesprekken over Mbappé'

Reacties

De onderhandelingen tussen Paris Saint-Germain en Real Madrid over de transfer van Kylian Mbappé lijken voorlopig nog niet te resulteren in een akkoord. Het tweede Madrileense bod ter waarde van 180 miljoen euro is voor de Parijzenaren nog niet genoeg.

'Pokerend PSG stelt geduld Real op de proef in gesprekken over Mbappé'
© Pro Shots

Dat melden Le Parisien en L'Equipe vrijdagavond. De Parijse krant spreekt van een potje poker en verwacht dat het weekend beslissend wordt. Real zal moeten beslissen of het nog verder wil gaan dan de geboden 170 miljoen euro plus tien miljoen aan bonussen, nadat een eerste bod van 160 miljoen euro ook al werd afgewezen.

Ook L'Equipe stelt dat PSG wil afwachten of Real nog met een derde bod komt. Ondertussen zou technisch directeur Leonardo al wel hebben bepaald dat Borussia Dortmund-topschutter Erling Haaland de vervanger moet worden van Mbappé, mocht de 22-jarige aanvaller in de laatste dagen van de transfermarkt nog vertrekken.

Real zou nog steeds vol vertrouwen zijn over de komst van Mbappé, maar het geduld van De Koninklijke wordt wel op de proef gesteld. Volgens bronnen van Sky Sports in Frankrijk is een deal nog ver weg, omdat de onderhandelingen met PSG niet soepel verlopen en wordt de optie om Mbappé in januari te benaderen steeds serieuzer.

Januari
In plaats van nu een gigantische transfersom te betalen, zou Real dan alleen Mbappé hoeven te benaderen. Aangezien zijn huidige contract in Parijs in de zomer van 2022 afloopt, kan hij in januari een voorcontract tekenen. Maar dan moeten ze in Madrid dus nog wel een jaar langer wachten op hun gedroomde aanwinst.

Gerelateerde artikelen
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer K. Mbappé
Meer over K. Mbappé
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.