Nieuwe ontwikkelingen rond Mbappé voer voor speculatie in Spanje

Reacties

Het nieuws dat Kylian Mbappé een nieuw contractvoorstel van Paris Saint-Germain heeft afgewezen, leidt ertoe dat de Franse steraanvaller dinsdagochtend wederom prijkt op de voorpagina's van de twee grote sportkranten uit Madrid.

Nieuwe ontwikkelingen rond Mbappé voer voor speculatie in Spanje
© Pro Shots

Mbappé houdt PSG al langere tijd in onzekerheid, nu hij zijn in 2022 aflopende contract maar niet verlengt. Volgens RMC Sport heeft ook de laatste aanbieding - een contract voor vijf jaar met een optioneel zesde seizoen en een salarisverhoging - niets opgeleverd. Technisch directeur Leonardo vernam nog niks van de 22-jarige international, die met de nieuwe verbintenis qua inkomen de nummer drie in de Parijse hiërarchie zou worden achter Lionel Messi en Neymar.

De impasse tussen Mbappé en PSG leidt in Spanje tot ronkende headlines op de voorpagina's van AS en Marca. Real Madrid blijft immers hopen op de komst van de voormalig aanvaller van AS Monaco. Vooralsnog is De Koninklijke echter niet over de brug gekomen met een bod. En mocht dat gebeuren, dan is het nog de vraag of PSG geneigd is dat te accepteren of dat de Parijse clubleiding er toch voor kiest Mbappé uit zijn contract te laten lopen en hem volgend jaar gratis te laten gaan.

Thierry Henry hoopt dat Mbappé blijft. 'Ik weet niet wat er gaat gebeuren met Kylian Mbappé', vertelde de Franse oud-international aan Amazon. 'We kunnen speculeren, maar wat ik zie is dat hij er nog altijd is, dat hij meetraint, dat hij kansen creëert voor zijn ploeggenoten en dat hij scoort. Hij respecteert zijn contract, hij doet niets verkeerd en antwoordt op het veld. Zoals ik wel vaker zeg, bij een uitzonderlijke speler zoeken we altijd naar de kleine dingen die fout gaan. ik hoop dat hij bij PSG blijft.'

De Spaanse sportkranten AS en Marca pakken uit met het nieuws dat PSG de deur open heeft gezet voor een transfer van Mbappé naar Real Madrid.
De Spaanse sportkranten AS en Marca pakken uit met het nieuws dat PSG de deur open heeft gezet voor een transfer van Mbappé naar Real Madrid.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.