'Real Madrid gaat snel bod uitbrengen op Mbappé'

Reacties

Real Madrid hoopt Kylian Mbappé deze maand nog over te nemen van Paris Saint-Germain. Door de ontwikkelingen in Parijs neemt de spanning toe, volgens Marca denken de Madrilenen te kunnen profiteren van de onrust in het Parc des Princes.

'Real Madrid gaat snel bod uitbrengen op Mbappé'
© Pro Shots

Met het transfervrij vastleggen van Gianluigi Donnarumma, Georginio Wijnaldum, Sergio Ramos en Lionel Messi en het kopen van Achraf Hakimi beleeft PSG een geweldige transferperiode. Toch zijn er ook zorgen in Parijs, met name over de toekomst van Kylian Mbappé. Het contract van de 22-jarige Fransman loopt volgende jaar al af en de aanvaller wil vooralsnog niet verlengen.

Vanuit PSG wordt de druk op Mbappé opgevoerd. Twee weken geleden deed de club volgens bronnen in Spanje hem nog een voorstel waarbij zijn salaris net zo hoog zou worden als dat van Neymar, bij een deal voor zes jaar. Vorige week zei PSG-president Nasser Al-Khelaïfi dat er voor Mbappé niet langer excuses waren om zijn contract niet te verlengen. De WK-winnaar wilde namelijk dat de selectie versterkt zou worden en dat is deze zomer zonder twijfel gebeurd. De afwachtende houding van Mbappé leidt tot frustratie bij de Parijse aanhang. De smaakmaker werd zaterdag nog uitgejouwd vlak voor de wedstrijd tegen Strasbourg (4-2).

Volgens Marca wacht Real op het juiste moment om toe te slaan. Als de spanning maximaal is opgelopen, komt er een bod uit Madrid. Real-president Florentino Pérez zou de financiële middelen bij elkaar hebben om de PSG-leiding serieus aan het twijfelen te brengen. De Franse topclub moet Mbappé deze zomer verkopen, wil het nog een groot bedrag aan hem verdienen. 'We gaan de twee beslissende weken in, weken waarin Real kan toeslaan. De goede start in La Liga heeft het plan niet veranderd. Als Mbappé nu gehaald kan worden, dan wordt daar werk van gemaakt. Beter nu dan in 2022', schrijft de krant.

Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.