Pochettino bespreekt keuze voor Navas op doel en zijn relatie met Mbappé

Reacties

Paris Saint-Germain boekte vrijdagavond de derde overwinning op rij in de Ligue 1, maar eenvoudig ging het niet voor de sterrenformatie tegen Stade Brest: 2-4. De Parijzenaars, zonder Lionel Messi, Sergio Ramos en Neymar, konden opnieuw niet de nul houden en doelman Keylor Navas maakte geen gelukkige indruk.

Pochettino bespreekt keuze voor Navas op doel en zijn relatie met Mbappé
© Pro Shots
Brest
Brest
2 - 4
PSG
PSG

PSG staat na drie speelrondes op negen punten, maar de overwinningen op Troyes (1-2), Strasbourg (4-2) en Brest waren niet heel overtuigend. In het duel met Brest ging Navas behoorlijk in de fout met de eerste goal van de thuisploeg. Met aanwinst Gianluigi Donnarumma nog op de bank kreeg Pochettino de vraag wanneer de Europees kampioen zijn entree maakt in het doel.

De Argentijn wilde Navas niet afvallen na zijn matige optreden. 'Wie uiteindelijk mijn eerste keeper wordt? Dat is voor mij een beslissing zoals ik die neem voor alle andere posities, waarvoor ik 27, 28 spelers tot mijn beschikking heb. Voor elke wedstrijd moet ik beslissingen nemen', zei Pochettino vrijdagavond tegen Franse media.

Verbeterpunten
Pochettino is gelukkig met negen punten uit drie wedstrijden, maar beseft dat PSG nog niet in topvom is bij de start van het seizoen. 'We zitten in een proces waarin alles in elkaar moet gaan passen. Dat gaat nu stap voor stap. We hebben spelers die een lange voorbereiding hebben gehad en jongens die pas net zijn begonnen. Ik moet dus rekening houden op welk niveau een speler zit. We moeten vooral in verdedigend opzicht nog verbeteren.'

Kylian Mbappé was weer een van de doelpuntenmakers van PSG. De sterspeler blijft gelinkt worden aan Real Madrid. Pochettino ziet nog een kans dat Mbappé in Parijs blijft na dit seizoen. 'Ik heb een goede relatie met Kylian en ik merk dat hij heel gelukkig is bij de club. Ik hoop dat hij in de toekomst bij ons kan blijven', besluit de trainer van PSG.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.