'Messi akkoord met PSG over tweejarig contract'

Reacties

Lionel Messi gaat zijn carrière vervolgen bij Paris Saint-Germain. De Argentijn heeft een akkoord bereikt met de Franse club over een tweejarig contract waarin een optie op nog een seizoen is opgenomen, zo melden meerdere gezaghebbende Europese media na berichtgeving van het Franse L'Équipe.

'Messi akkoord met PSG over tweejarig contract'
© Pro Shots

Messi is transfervrij nadat zijn contract bij Barcelona afliep en pogingen tot verlenging strandden. De aanvaller nam in tranen afscheid van de club waar hij 21 jaar speelde. Door reglementen van La Liga en de eigen financiële problemen slaagde Barça er niet in om het contract van Messi te verlengen. Daarna werd PSG als belangrijkste gegadigde gezien om hem over te nemen.

Dat lijkt nu te gaan gebeuren. Volgens L'Équipe landt Messi dinsdagmiddag in Parijs om later op de dag de medische keuring te ondergaan. Daarna zet hij zijn handtekening onder het contract bij PSG, waar hij naar verluidt 35 miljoen euro netto per seizoen gaat verdienen. Woensdag zou een persconferentie volgen.

Volg al het nieuws rond Lionel Messi in onze speciale VI Live:

'Neymar en Mbappé worden gedegradeerd door komst Messi'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.