'Geïrriteerd Real Madrid gaat met nieuw bod op Mbappé komen'

Reacties

Real Madrid is niet van plan de hoop op de komst van Kylian Mbappé op te geven. Paris-Saint-Germain kan volgens Franse media een nieuw Spaanse bod verwachten.

'Geïrriteerd Real Madrid gaat met nieuw bod op Mbappé komen'
© Pro Shots

PSG-directeur Leonardo had woensdag met duidelijke woorden gereageerd op het eerste Madrileense bod. De geboden 160 miljoen euro werd resoluut van de hand gewezen. 'Het is nog minder dan wij in 2017 voor hem hebben betaald. Het lijkt een strategie van Real. Ze willen dat wij openlijk 'nee' zeggen, zodat zij vervolgens kunnen doen alsof ze er alles aan hebben gedaan, om hem volgend jaar transfervrij binnen te halen. Terwijl Kylian altijd heeft beloofd niet gratis te vertrekken.'

Leonardo lijkt het niet aan het rechte eind te hebben met de beoogde strategie van Real Madrid. Volgens het Franse RMC is er een nieuw bod in aantocht, al is het de vraag of het in de buurt komt van wat PSG verlangt. Volgens Le Parisien wil de Parijse club 220 miljoen euro voor de aanvaller. In Spanje wordt geopperd dat Real intern de waarde van Mbappé op 215 miljoen euro schat, maar dat dat niet betekent dat het ook een dergelijk bod kan en wil uitbrengen.

De uitspraken van Leonardo hebben volgens het Spaanse El Larguero in ieder geval wel voor flinke ergernis gezorgd bij Real Madrid. Met name het verwijt dat De Koninklijke illegaal bezig is, stoorde de Spaanse grootmacht.

'Al het geld van Real Madrid gaat naar project-Mbappé'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.