Pochettino rekent op Mbappé: 'Voorzitter en directeur heel duidelijk'

Reacties

De pogingen van Real Madrid om Kylian Mbappé weg te halen bij Paris Saint-Germain blijven (vooralsnog) vruchteloos. PSG-trainer Mauricio Pochettino ontzenuwde na de zege op Stade Reims de geruchten.

Pochettino rekent op Mbappé: 'Voorzitter en directeur heel duidelijk'
© Pro Shots

Mbappé is de laatste weken nadrukkelijk onderwerp van gesprek. Real Madrid deed al verschillende pogingen de Franse ster los te weken bij PSG. De Spaanse grootmacht zou daarbij een ultimatum hebben gesteld, zo bracht Le Parisien. 'Dit weekend of nooit!'

Het heeft er de schijn van dat het nooit gaat worden, ook al wordt in Spanje geopperd dat Real Madrid de deadline naar maandag 18.00 uur heeft verschoven. Maar ook dan zal het antwoord op het bod nee zijn, zo kan worden geconcludeerd uit de woorden van Pochettino.

'Kylian is onze speler', zei de Argentijn na het duel in Reims, waar Mbappé met twee goals de wedstrijd besliste. 'Je weet dat er in het voetbal geruchten zijn, maar ik denk dat onze voorzitter en onze technisch directeur heel duidelijk zijn geweest; hij is hier. We zijn ook zeer blij dat hij hier is. Hij is een van de beste spelers ter wereld, het is een cadeau om hem te hebben.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer K. Mbappé
Meer over K. Mbappé
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.