Mbappé 'gewoon' in selectie PSG: 'Niet om een vertrek gevraagd'

Reacties

Kylian Mbappé heeft geen verzoek neergelegd bij trainer Mauricio Pochettino om naar Real Madrid te vertrekken. De Fransman maakt deel uit van de Paris Saint-Germain-selectie voor de uitwedstrijd van zondag tegen Reims.

Mbappé 'gewoon' in selectie PSG: 'Niet om een vertrek gevraagd'
© Pro Shots
Reims
Reims
0 - 2
PSG
PSG

De soap tussen PSG en Real houdt dus aan. De Madrilenen zijn het inmiddels wel zat dat de club uit Parijs tijd lijkt te rekken. De Koninklijke wil de sterspeler van Frankrijk zo snel mogelijk toevoegen aan de selectie en boden liefst 170 miljoen euro plus tien miljoen aan mogelijke bonussen. Di terwijl Mbappé een aflopend contract heeft. 

'Kylian Mbappé werkt heel hard en is zich aan het voorbereiden op de wedstrijd van morgen. Onze president en technisch directeur hebben duidelijk gecommuniceerd over hoe de club erin staat', doelde trainer Mauricio Pochettino op het feit dat PSG meer geld wil hebben voor de Fransman.

Messi
Lionel Messi zit voor zondag voor het eerst bij de selectie. Neymar is er ook bij, waardoor het dringen wordt in de Parijse sterrenvoorhoede. ‘Ze zijn er allemaal bij, dus we zullen zien wie er gaan spelen’, zei de trainer op de persconferentie in de aanloop naar ‘Reims-uit’.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer Ligue 1
Meer over Ligue 1
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Meer K. Mbappé
Meer over K. Mbappé
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.