Mbappé maakt het verschil op Messi-avond in Reims

Reacties

Paris Saint-Germain heeft zondag afgerekend met Stade Reims. De zege sneeuwde onder bij het langverwachte debuut van Lionel Messi.

Mbappé maakt het verschil op Messi-avond in Reims
© Pro Shots
Reims
Reims
0 - 2
PSG
PSG

Er werd met smart uitgekeken naar de eerste minuten van Messi in het shirt van PSG. Tegen Stade Reims zou Argentijn dan eindelijk zijn eerste schreden in de Ligue 1 zetten in Franse dienst, zo was de verwachting.

In de 66ste minuut was er dan dat moment waarop iedereen had gewacht. Neymar maakte plaats voor Messi. Bij de entree had PSG ondanks enkele dreigende Reims-aanvallen de wedstrijd in zijn voordeel beslecht.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Kylian Mbappé had na ruim een kwartier de score geopend. De Franse international kopte knap raak na een voorzet van Ángel Di María. Na een uur nam Mbappé de zorgen weg. Op aangeven van Achraf Hakimi prikte hij bij de tweede paal de 0-2 binnen. Reims, waar Mitchell van Bergen na zijn Heerenveen-transfer debuteerde, kwam deze klap niet meer te boven.

Met zijn productie stond Mbappé in de schijnwerpers vanwege wat hij binnen de lijn presteert in plaats van vanwege alle verhalen over zijn mogelijke transfer naar Real Madrid. Het duel in Stade Auguste-Delaune had namelijk ook een andere dimensie: was de eerste wedstrijd van Messi ook de laatste van Mbappé voor PSG?

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.