PSV vervolgt Conference League-avontuur tegen Leicester City

Reacties

PSV speelt in de kwartfinale van de Conference League tegen Leicester City. Dat heeft de loting vrijdagmiddag uitgewezen. De Eindhovenaren komen op 7 april (uit) en 14 april (thuis) in actie.

PSV vervolgt Conference League-avontuur tegen Leicester City
© Pro Shots

PSV heeft er dit seizoen al een flinke weg opzitten in Europa. Het begin in de zomer in de voorronde van de Champions League. Galatasaray en FC Midtjylland werden uitgeschakeld, maar Benfica bleek daarna te sterk. Vervolgens kwam de ploeg van trainer Roger Schmidt in de groepsfase van de Europa League terecht.

Op het tweede Europese niveau kwam PSV net tekort om de knock-outfase te bereiken. Door de komst van de Conference League bleef de formatie uit Eindhoven ook na de winterstop actief in Europa. Na Maccabi Tel Aviv werd donderdag FC Kopenhagen verslagen door een 0-4 overwinning in Denemarken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Leicester speelde eerder dit seizoen net als PSV in de groepsfase van de Europa League. De Engelsen troffen Napoli, Legia Warschau en Spartak Moskou. Daarna schakelde Leicester in de Conference League het Deense Randers en het Franse Stade Rennes uit. Randers speelde eerder nog tegen AZ in de groepsfase, terwijl Rennes tegen Vitesse speelde.

Finale
Een Nederlandse finale tussen PSV en Feyenoord is mogelijk. De winnaar van Leicester City - PSV speelt tegen de winnaar van Bodø/Glimt - AS Roma. Feyenoord treft opnieuw Slavia Praag en komt - als de club de Tsjechen uitschakelt - in de halve finale uit tegen de winnaar van PAOK - Olympique Marseille.

Bekijk hier de beelden van FC Kopenhagen - PSV:

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.