Feyenoord treft Slavia Praag opnieuw in jacht op Conference League-winst

Reacties

Feyenoord is bij de loting voor de kwartfinale van de Conference League gekoppeld aan Slavia Praag. De ploegen speelden eerder dit seizoen al tegen elkaar. 

Feyenoord treft Slavia Praag opnieuw in jacht op Conference League-winst
© Pro Shots

Groepswinnaar Feyenoord speelde in de poulefase al tegen Slavia Praag. In Tsjechië werd toen met 2-2 gelijkgespeeld. Feyenoord won in eigen huis met 2-1. Dat moet dus vertrouwen geven richting de kwartfinale, ook al zei John de Wolf donderdagavond nog dat Feyenoord liever niet opnieuw aan Slavia Praag werd gekoppeld.

Feyenoord rekende in de achtste finale af met Partizan Belgrado. Na al met 2-5 te hebben gewonnen in Servië, versloegen de Rotterdammers donderdag Partizan opnieuw (3-1). In de groepsfase maakte de ploeg van trainer Arne Slot al indruk door met veertien punten uit zes duels de poulewinnaar te worden.

Weg naar de finale
De kwartfinales worden gespeeld op donderdag 7 april en donderdag 14 april. Er is ook direct doorgeloot voor de halve finales. Feyenoord of Slavia Praag speelt daarin tegen Olympique Marseille of PAOK Saloniki. Daarna is een Nederlandse finale mogelijk, met wellicht dus PSV als tegenstander van Feyenoord.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.