PSV hofleverancier Elftal van de Week, Feyenoord levert twee spelers

Reacties

Heracles Almelo hield de schade tegen PSV (3-1) nog beperkt, maar toch zijn de Eindhovenaren hofleverancier van VI's Elftal van de Week met vier spelers. Ook Feyenoord is ondanks het puntenverlies tegen FC Groningen goed vertegenwoordigd met twee spelers.

PSV hofleverancier Elftal van de Week, Feyenoord levert twee spelers
© Pro Shots

Waar Ajax na de moeizame zege op RKC Waalwijk geen enkele speler terugvindt in het elftal met Eredivisie-uitblinkers van speelronde 25, is het aandeel van PSV groot. Joey Veerman (8,0) en Mario Götze (7,5) vormen bijvoorbeeld de as van het middenveld, Philipp Max (7,5) is de linksback en Cody Gakpo (7,5) staat een linie verder naar voren ook in het elftal nadat hij bij zijn rentree als invaller meteen trefzeker was.

Er was het voorbije Eredivisie-weekend dan ook niet bijster veel concurrentie van andere ploegen. Zo kan het dat Feyenoord na het 1-1 gelijkspel tegen FC Groningen ook twee spelers levert. Dessers (7,5) bevestigde zijn reputatie als supersub door met een rake kopbal een punt te redden en vormt de voorhoede met VI's Speler van de Week Jesper Karlsson (8) en rechtsback Marcus Pedersen (7) maakte ook een goede indruk.

Het elftal wordt gecompleteerd door vier eenlingen. Luuk Brouwers (7,5) staat na zijn openingstreffer voor Go Ahead Eagles tegen FC Utrecht (1-1) op het middenveld, Robin Pröpper (7,5) bezorgde FC Twente de zege tegen SC Cambuur (1-0) en staat centraal achterin met Wessel Dammers (7,5), die de nul hield met Willem II tegen SC Heerenveen (0-0). Erwin Mulder (7,5) troefde Koen Bucker (Heracles) af in de strijd om een plek onder de lat.

Elftal van de Week - Speelronde 25

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.