Premier League-trainers interviewen elkaar voor de wedstrijd

Reacties
Premier League-trainers interviewen elkaar voor de wedstrijd
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

In Nederland, Engeland en vermoedelijk alle andere landen ter wereld is het goed gebruik dat trainers voor en/of na de wedstrijd de vragen van journalisten beantwoorden. Dat kan ook anders: voor de wedstrijd Brentford – Chelsea namen de trainers de kans om elkaar eens aan de tand te voelen op televisie.

Brentford
Brentford
0 - 0
Chelsea
Chelsea

Thomas Frank (Brentford) en Graham Potter (Chelsea) kozen elk voor een serieuze vraag. 'Waarom verander je zo vaak van formatie?', wilde Frank van zijn collega weten. Potter: 'Goede vraag! De formatie is niet het einddoel, het gaat om hoe je wil aanvallen en hoe je wil verdedigen. We hopen dat er dingen zijn die er altijd hetzelfde uitzien, ongeacht de formatie', aldus Potter, die daarna zelf een vraag had. 'Wat is het grootste verschil tussen de Championship en de Premier League?'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Frank, die Brentford anderhalf jaar geleden deed promoveren naar het hoogste niveau, wist daar wel een antwoord op. 'Het tempo in wedstrijden. De kwaliteit van de spelers is belachelijk. Je kan voor het kleinste foutje bestraft worden. Het is een grote uitdaging', aldus Frank. Beide heren maakten elkaar overigens niet al te veel wijzer: de West-Londense derby eindigde na dit vraaggesprekje in 0-0.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.