Ancelotti verklaart de liefde aan Real: 'Ik blijf hier zo lang de club het wil'

Reacties

Carlo Ancelotti ziet zichzelf niet meer bij een andere club aan de slag gaan dan Real Madrid. De trainer van De Koninklijke zei dat in aanloop naar de Champions League-finale van zaterdag tegen Borussia Dortmund.

Ancelotti verklaart de liefde aan Real: 'Ik blijf hier zo lang de club het wil'
© Pro Shots
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
0 - 2
Real Madrid
Real Madrid

De 64-jarige Ancelotti werd eerder nog nadrukkelijk gelinkt aan het bondscoachschap van Brazilië, maar laat nu weten geen enkele intentie te hebben om Real te verlaten. De Italiaan keerde in 2021 terug bij de Spaanse grootmacht nadat hij er eerder tussen 2013 en 2015 trainer was.

'Wat mij betreft, sluit ik mijn carrière als trainer ook af bij Real Madrid', zei Ancelotti tegen Repubblica. De ex-trainer van onder andere Juventus, AC Milan, Chelsea, Paris Saint-Germain en Bayern München heeft een contract tot medio 2026 in Estadio Santiago Bernabéu. 'Ik blijf hier zo lang de clubleiding met mij door wil gaan.'

Ancelotti kan na het veroveren van de titel in La Liga zaterdag voor de derde keer de Champions League winnen met Real Madrid. De oud-speler van Parma, AS Roma en AC Milan leidde de Spaanse topclub eerder in 2013/14 en 2021/22 naar de Champions League-eindzege. Als trainer van Milan won hij ook twee keer de prestigieuze Europese prijs.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.