Prachtig nieuws: Seuntjens maakt na 409 dagen zijn rentree voor Imabari

Reacties

Ralf Seuntjens is back in business. De 34-jarige aanvaller maakte zaterdag na ruim een jaar zijn rentree voor FC Imabari. Seuntjens mocht op bezoek bij Tegevejaro Miyazaki in de 85ste minuut invallen.

Prachtig nieuws: Seuntjens maakt na 409 dagen zijn rentree voor Imabari
© Pro Shots

Het verhaal van Seuntjens is bekend. De aanvaller tekende vorig jaar een contract bij Imabari, maar kreeg daarna slecht nieuws. De spits kampte met lymfeklierkanker. Seuntjens ging de strijd aan, won en keerde vervolgens terug naar zijn Japanse werkgever. Bij Imabari werd de Brabander met open armen ontvangen.

Op 4 mei vorig jaar speelde Seuntjens zijn laatste wedstrijd voor Imabari, dat uitkomt op het derde niveau. Zaterdag volgde zijn rentree in de wedstrijdselectie. Vijf minuten voor het einde kreeg Seuntjens ook daadwerkelijk speeltijd, toen hij ploeggenoot Keishi Kushumi afloste. Dat Imabari tegen Tegevajaro Miyazaki bleef steken op een gelijkspel (1-1) was bijzaak.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.