Ralf Seuntjens krijgt prachtig onthaal in Japan

Reacties

Ralf Seuntjens is op mooie wijze ontvangen in Japan, waar hij terugkeerde bij zijn werkgever FC Imabari. De aanvaller herstelde van lymfeklierkanker en wil een volgende stap in zijn herstel zetten.

Ralf Seuntjens krijgt prachtig onthaal in Japan
© Instagram Ralf Seuntjens
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Seuntjens maakte nu ruim een jaar geleden de overstap naar Japan, maar al snel kreeg hij via een MRI-scan slecht nieuws. Er zat een tumor in zijn lichaam. In Nederland onderging Seuntjens chemokuren en won hij zijn strijd tegen kanker. Een terugkeer op het veld volgde, maar wel op het trainingsveld. Bij Sparta Rotterdam kon hij zijn eerste stapjes zetten en vervolgens wilde FC Imabari hem graag weer in Japan zien.

Bij zijn terugkeer in het Aziatische land wachtten zijn teamgenoten en andere mensen van de club hem op. Een minutenlang applaus volgde, wat voor een brede glimlach bij Seuntjens zorgde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.