Steijn biedt Seuntjens de helpende hand: routinier duikt op bij Sparta

Reacties

Een nieuw gezicht op het trainingsveld van Sparta Rotterdam. In aanloop naar een nieuw seizoen in Japan traint Ralf Seuntjens voorlopig mee bij de nummer zes van de Eredivisie.

Steijn biedt Seuntjens de helpende hand: routinier duikt op bij Sparta

Seuntjens staat onder contract bij FC Imabari, dat uitkomt op het derde niveau in Japan. De 33-jarige aanvaller is genezen van lymfeklierkanker en maakt zich op voor een comeback in het profvoetbal. Zijn eerste stappen zet Seuntjens bij Sparta, waar hij wordt herenigd met trainer Maurice Steijn. De twee kennen elkaar nog van hun gezamenlijke periode bij VVV-Venlo.

Via de officiële kanalen meldt Sparta dat Seuntjens de komende tijd twee keer per week meetraint. Op die manier geven de Spangenaren hem de kans om weer fit te worden. Imabari start het nieuwe seizoen op zondag 5 maart met een thuiswedstrijd tegen Fukushima United. Het is nog niet bekend wanneer Seuntjens zich bij zijn oorspronkelijke werkgever aansluit.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.