Potje basketbal Die Mannschaft, Mertens doet dolfijn na

Reacties

Ook tijdens het EK in Frankrijk zijn alle belevenissen van de voetballers te volgen via de verschillende social media. VI maakte een selectie van de meest opvallende posts van de dag.

Potje basketbal Die Mannschaft, Mertens doet dolfijn na

Die Mannschaft doet aan basketbal
Daags na de 1-0 zege op Noord-Ierland doden de Duitse spelers de tijd met een potje basketbal. Onduidelijk is of Thomas Müller net zoveel kansen miste als gisteren.

Gómez dolblij met EK-goal
Eindelijk kreeg Mario Gómez weer eens een kans in Die Mannschaft. En die greep de spits van Duitsland met beide handen aan. Dankzij een treffer van Gomez werd Noord-Ierland met 1-0 verslagen. Het was zijn vierde doelpunt tijdens EK's. Alleen Jürgen Klinsmann (vijf keer) scoorde vaker.

Subasic trots na heldenrol
Danijel Subasic was ook goud waard dinsdagavond. De doelman van Kroatië stopte bij een 1-1 stand een strafschop tegen Spanje, waarna zijn ploeg uiteindelijk in de slotfase nog won en zo als groepswinnaar de achtste finale ingaat.

Ward is jarig
De Welshman Danny Ward is vandaag 23 geworden. De Liverpool-doelman krijgt in ieder geval al de felicitaties van zijn vriendin Rebacca Naylor, die het moeilijk vindt dat zij niet met haar geliefde kan zijn. Ook namens VI van harte gefeliciteerd Danny!

Dolfijn Mertens
Hoewel Dries Mertens maar weinig speeltijd krijgt bij België, probeert hij zich wel te laten zien aan bondscoach Marc Wilmots. Onder andere door deze dolfijnentruc...

Noord-Ieren genieten nog steeds na
De nationale ploeg van Noord-Ierland plaatste zich ondanks de 1-0 nederlaag tegen Duitsland voor de achtste finale. Niall McGinn en Michael McGovern genieten er met volle teugen van. Waar eindigt dit?

Henderson bedankt fans
Hoewel Engeland de koppositie in poule B verloor aan Wales, is de ploeg van bondscoach Roy Hodgson toch naar de achtste finale. Middenvelder Jordan Henderson ziet het positief in en bedankt iedereen voor de steun.

Onto the next round.... Thank you for all your support! 🦁🦁🦁 #togetherforengland

Een foto die is geplaatst door Jordan Henderson (@jhenderson) op

Air Bürki
De Zwitserse doelman Roman Bürki laat op de training van het nationale elftal zien dat hij kan vliegen. Het schijnt ook dat Bürki een privéjet in zijn bezit heeft...

Sissoko komt tot rust met een muziekje
De Franse middenvelder Moussa Sissoko heeft de gewoonte om na de training even een goed muziekje te luisteren via de koptelefoon. Wat zou hij luisteren? Reggae, hiphop of toch klassieke muziek?

Blote Polen
De shirtjes gaan uit bij het nationale team van Polen na het bereiken van de volgende ronde. Het kon eigenlijk al niet meer fout gaan, maar dankzij de 1-0 zege op Oekraïne werd het team van bondscoach Adam Nawalka definitief tweede. Zwitserland is in de achtste finale de volgende tegenstander!

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.