Pogba reageert met een lach op vermeende rel tussen Mbappé en Giroud

Reacties

Paul Pogba heeft donderdag tijdens een persmoment gereageerd op de vermeende rel tussen Kylian Mbappé en Olivier Giroud. De middenvelder van Manchester United heeft er naar eigen zeggen niks van meegekregen.

Pogba reageert met een lach op vermeende rel tussen Mbappé en Giroud
© Pro Shots
Frankrijk
Frankrijk
3 - 0
Bulgarije
Bulgarije

Mbappé was volgens L'Equipe gepikeerd door uitspraken van Giroud, die na zijn succesvolle invalbeurt tegen Bulgarije (3-0) klaagde dat zijn ploeggenoten hem niet vaak genoeg aanspeelden. 'Ik krijg amper ballen.' De vervanger van de geblesseerd uitgevallen Karim Benzema noemde geen namen, maar Mbappé voelde zich naar verluidt persoonlijk aangevallen en zou zelfs een statement willen hebben afgeven tijdens een persconfererentie.

Het verhaal gaat dat bondscoach Didier Deschamps de steraanvaller van Paris Saint-Germain daarvan heeft weerhouden, waarna de kwestie intern is uitgesproken tussen Mbappé en Giroud. Volgens Pogba is er van interne spanning echter geen sprake. 'De enige spanning die we hebben staat op onze rug en op onze benen', reageerde hij lachend. 'De fysiotheraeuten zijn er om ons te masseren en die spanning weg te nemen.'

Dan, serieuzer: 'Er is niets aan de hand. De sfeer is altijd uitstekend geweest. Om maar to the point te komen, ik neem aan dat we het hebben over de situatie tussen Olivier en Kyky. Er is helemaal niets aan de hand. Niet dat ik weet in ieder geval. Hetgeen is gezegd is wellicht verkeerd overgebracht', stelt Pogba. 'Ik heb niks gezien en gevoeld, ik voel geen enkele spanning. Echt waar, er wordt gelachen, er is muziek en er wordt gemasseerd.'

Benzema & Griezmann
Helemaal zonder zorgen zijn de Fransen niet, want behalve Benzema ontbrak ook Antoine Griezmann donderdag op de groepstraining. De aanvaller van Barcelona hield klachten aan zijn linkerkuit over aan het oefenduel met Bulgarije. Benzema ontbrak eveneens nog nadat hij donderdag uitviel met een bovenbeenblessure. Desondanks zou Deschamps niet twijfelen aan de inzetbaarheid van de spits van Real Madrid tegen Duitsland.

Di 15 jun. 2021

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Frankrijk
Meer over Frankrijk
Meer P. Pogba
Meer over P. Pogba
Meer K. Mbappé
Meer over K. Mbappé
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.