Relletje bij Les Bleus: Mbappé gepikeerd door Giroud

Reacties

Het uitzwaaiduel van Frankrijk tegen Bulgarije leverde naast een zege een binnenbrandje op. Kylian Mbappé was niet gediend van de uitlatingen van Olivier Giroud.

Relletje bij Les Bleus: Mbappé gepikeerd door Giroud
© Pro Shots

Giroud sprak na zijn succesvolle invalbeurt tegen Bulgarije over dat ploeggenoten hem niet vaak genoeg aanspeelden. 'Ik krijg amper ballen.' De vervanger van de uitgevallen Karim Benzema noemde geen namen, maar Mbappé voelde zich aangesproken.

Volgens L'Équipe was de PSG-aanvaller zelfs zo gepikeerd over de verwijten van Giroud dat hij op een conferentie van Frankrijk een statement wilde afgeven. Bondscoach Didier Deschamps wist Mbappé ervan te weerhouden dat te doen. Het binnenbrandje werd intern geblust. Giroud en Mbappé spraken hun ongenoegen binnenskamers uit, al wordt in Frankrijk afgevraagd of het een gewapende vrede is.

De onrust bij Les Bleus komt slecht uit voor de favoriet voor de Europese titel. Dinsdag begint het EK voor de wereldkampioen met een duel met Duitsland. Portugal en Hongarije zijn de andere tegenstanders in de groepsfase.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.