Feyenoord praat vandaag met Priske

Reacties

Feyenoords algemeen en technisch directeur Dennis te Kloese praat vandaag (donderdag) met Brian Priske, de beoogd opvolger van Arne Slot in De Kuip. Volgens goed ingevoerde bronnen in Denemarken gebeurt dat momenteel face to face.

Feyenoord praat vandaag met Priske
© Pro Shots

Te Kloese wil niet inhoudelijk reageren. ‘Geen commentaar’, zegt hij. Eerder vertelde hij wel voor, tijdens of na komend weekeinde met nieuws naar buiten te willen komen. Qua timeline past het dat hij nu praat met Priske, omdat Te Kloese op zaterdagavond namens de ECA de Champions League-finale bijwoont tussen Real Madrid en Borussia Dortmund.

Priske zelf staat open voor de job bij Feyenoord, maar wil Sparta Praag niet zomaar verlaten. De coach is van plan zijn vaste assistenten Lars Friis en Christian Clarup mee te nemen naar Feyenoord. Sparta Praag op zijn beurt verlangt een miljoenenbedrag voor de trainer die deze club twee keer op rij kampioen maakte, al zal dat niet zo hoog zijn als wat Feyenoord kreeg voor Arne Slot. Feyenoord is bereid te compenseren.

Intern bij Feyenoord menen ze dat Priske voldoet aan een groot aantal voorwaarden. Hij heeft zich bewezen als een trainer die prijzen wint en hij laat zijn teams doorgaans herkenbaar voetballen. Bovendien is hij met zijn 47 jaar ervaren en daarmee bestand tegen die druk die de erfenis van Arne Slot ongetwijfeld met zich mee zal brengen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.