Piqué krijgt groots afscheid als basisspeler en aanvoerder bij Barça

Reacties

Gerard Piqué heeft een basisplaats in zijn laatste thuiswedstrijd voor Barcelona. De clubicoon verschijnt aan de aftrap voor de wedstrijd tegen UD Almería van zaterdagavond. Hij draagt zelfs de aanvoerdersband, die hij heeft gekregen van Sergio Busquets. 

Piqué krijgt groots afscheid als basisspeler en aanvoerder bij Barça
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
2 - 0
UD Almería
UD Almería

Xavi kon Piqué op de persconferentie van vrijdag nog geen basisplaats beloven. 'We zullen morgen zien', zei de trainer toen. Piqué verraste donderdag vriend en vijand, door plotseling zijn pensioen aan te kondigen. Hij is dinsdag nog wel inzetbaar in het uitduel met Osasuna. In de aanloop naar het duel werd ook duidelijk dat Memphis Depay niet fit genoeg is om bij de selectie te zitten.

Piqué vormt een centraal duo met Marcos Alonso. De afzwaaiende routinier heeft zijn eerste basisplek in vijf wedstrijden bij Barcelona. Ook Frenkie de Jong staat vanaf het eerste fluitsignaal op het veld. 

Opstelling Barcelona: Ter Stegen; Balde, Piqué, Marcos Alonso, Jordi Alba; De Jong, Busquets, Pedri; Dembélé, Ferran, Lewandowski.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.