Pavlidis kraakt Lazio-defensie na maand zonder tegengoal

AZ gaat in het Conference League-duel met Lazio rusten met een 1-1 gelijke stand. Vangelis Pavlidis bracht de Alkmaarders op slag van rust langszij, de Griek slaagde zo in iets dat al een tijd niemand meer lukte: scoren tegen Lazio.

Lazio
Lazio
1 - 2
AZ
AZ

Op 6 februari was Cyril Ngonge, we kennen de Belg nog van zijn tijd bij FC Groningen, de laatste die scoorde tegen de ploeg van Maurizio Sarri. Na die wedstrijd tegen Hellas Verona volgde een weeks van 534 minuten zonder tegengoal voor de Romeinse ploeg, die vlak voor tijd sneuvelde.

Vangelis Pavlidis kreeg een assist van Jesper Karlsson, de Zweed die sowieso bij al het gevaar van de bezoekers betrokken was. De Griek was bij de eerste paal scherp en klopte doelman Luís Maximiano. De openingstreffer van Pedro is daarmee uitgewist.

Niets missen van de tweede helft van Lazio - AZ? Volg ons liveblog!