Opstelling PSV: Bosz zet Van Duiven in de spits, Boscagli aanvoerder

Reacties

De opstelling van Peter Bosz bij zijn officieuze vuurdoop als PSV-trainer is bekend. De 59-jarige oefenmeester heeft voor het oefenduel met Sint Truiden onder anderen een basisplaats ingeruimd voor spits Jason van Duiven.

Opstelling PSV: Bosz zet Van Duiven in de spits, Boscagli aanvoerder
© Pro Shots
PSV
PSV
1 - 2
Sint-Truiden
Sint-Truiden

Bosz bevestigde deze week bij zijn presentatie dat Luuk de Jong de aanvoerder blijft in Eindhoven. De 32-jarige spits is echter niet van de partij tegen Sint Truiden, hij draait een individueel programma. Olivier Boscagli draagt daarom de aanvoerdersband.

De achttienjarige Jason van Duiven, vorig jaar goed voor vijftien competitietreffers voor Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie krijgt bij afwezigheid van De Jong en zomeraanwinst Ricardo Pepi de kans in de spits.

Verder ontbreken er nog heel wat spelers die door interlandverplichtingen een langer seizoen hadden en daardoor nog vakantie hebben, zoals Xavi Simons, Joey Veerman en Johan Bakayoko.

Joël Drommel staat onder de lat, Livano Comenencia, Jordan Teze, Boscagli en Renzo Tytens vormen de achterhoede. Op het middenveld wordt de ervaren Guus Til vergezegd door Enzo Geerts en Tygo Land en in de voorhoede staan Jamal Gonzaga en Jeremy Antonisse op de flanken naast Van Duiven.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.