Opnieuw zorgen bij PSV om pechvogel Maxi Romero

Reacties

Bij PSV zijn er opnieuw zorgen om Maxi Romero. De 22-jarige Argentijn zou eigenlijk maandagavond met Jong PSV meespelen tegen NAC Breda, maar heeft te maken gekregen met fysieke tegenslag. Romero viel afgelopen weekend uit met liesklachten tijdens een training en lijkt opnieuw voor langere tijd aan de kant te staan.

Opnieuw zorgen bij PSV om pechvogel Maxi Romero
© Pro Shots
Jong PSV
Jong PSV
0 - 0
NAC Breda
NAC Breda

Romero werd door PSV begin 2018 overgenomen van Vélez Sarsfield. Hij speelde sindsdien mede door fysiek malheur slechts negen duels in het eerste elftal van de Eindhovenaren. Door een zware spierblessure moest hij in 2018 al acht maanden wachten op zijn debuut voor PSV.

In de hoop op een opleving verhuurde PSV de voormalige jeugdinternational in het seizoen 2019/20 aan zijn oude club Vélez Sarsfield. Bij terugkomst in Eindhoven kreeg Romero een nieuwe kans onder de toen net gearriveerde Schmidt. Er was progressie en hij scoorde als invaller in het competitieduel met FC Emmen (zijn enige doelpunt tot nu toe voor PSV 1). Een halve week na die goal ging het voor Romero in de uitwedstrijd tegen NS Mura in de voorronde van de Europa League echter opnieuw mis. Door een knieblessure moest de spits wederom lang revalideren.

In september van dit jaar maakte Romero eindelijk zijn rentree. Hij mocht sindsdien vier keer invallen in de Eredivisie en deed vooral ritme op bij Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie. Nu lijkt het noodlot dus opnieuw te hebben toegeslagen, al wacht PSV nog op een definitieve diagnose.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer M. Romero
Meer over M. Romero
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.