PSV neemt opnieuw tijdelijk afscheid van Maxi Romero

Reacties

Een mogelijke doorbraak van Maxi Romero bij PSV wordt opnieuw uitgesteld. De spits heeft zijn contract in Eindhoven met een jaar verlengd en keert nu op huurbasis terug naar Argentinië.

PSV neemt opnieuw tijdelijk afscheid van Maxi Romero
© Pro Shots

PSV maakt via de officiële kanalen bekend dat Romero voor het komende seizoen wordt uitgeleend aan Racing Club. Daar wordt Fernando Gago, voormalig middenvelder van onder meer Real Madrid, zijn trainer. Romero beschikte bij PSV over een contract dat volgend jaar zou aflopen, maar heeft voor een jaar bijgetekend. Dat betekent dat de 23-jarige aanvaller nog terug zal keren naar Eindhoven.

Romero staat sinds de winter van 2018 op de loonlijst bij PSV, dat zo'n tien miljoen euro betaalde aan Vélez Sarsfield om de aanvaller te kunnen binnenhalen. Mede door blessureleed heeft Romero de verwachtingen die bij dit prijskaartje horen nog niet kunnen waarmaken. De teller staat tot dusver op zeventien wedstrijden in het eerste elftal van PSV, waarin hij pas één keer scoorde.

Romero speelde in het seizoen 2019/20 al op huurbasis voor Vélez Sarsfield en wordt nu opnieuw uitgeleend aan een club uit zijn vaderland.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.