'PSV-miskoop Romero wisselt binnen Zuid-Amerika van werkgever'

Reacties

Maximiliano Romero gaat, zo lijkt het althans, alweer van club wisselen. De aanvaller, door het Argentijnse Racing Club overgenomen van PSV, zou het kalenderjaar af gaan maken bij Peñarol, in Uruguay.

'PSV-miskoop Romero wisselt binnen Zuid-Amerika van werkgever'
© Pro Shots

Dat melden verschillende Zuid-Amerikaanse media donderdag. Romero is na een verhuurperiode van anderhalf jaar nu definitief door Racing overgenomen van PSV, maar de Argentijnse club heeft hem niet nodig voor het aankomende seizoen, dat in Zuid-Amerika over het kalenderjaar verspreid wordt afgewerkt. Romero lijkt 2024 dus in Uruguay door te brengen.

Voor PSV kan er een streep onder een hoofdpijndossier. Romero kwam zes jaar geleden met hoge verwachtingen en een dito prijskaartje naar Eindhoven. De transfersom van tien miljoen euro is grotendeels weggegooid geld gebleken, de koploper van de Eredivisie krijgt volgens Argentijnse media ongeveer 2,5 miljoen terug van Racing Club, waar hij tot op heden ook nog niet uit de verf is gekomen.

Romero kwam, mede gehinderd door blessures, tot welgeteld 169 minuten in de Eredivisie. Voor Racing Club hem huurde, leende PSV hem ook al eens een jaar uit aan Vélez Sarsfield, de club die hem aan PSV verkocht.

Het avontuur van Romero bij PSV werd nooit een succes. VI schreef dit verhaal na zijn eerste jaar in Eindhoven:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.