Doemscenario voor PSV-spits Romero

Reacties

De blessure van Maxi Romero is zeer ernstig. PSV meldt vrijdagavond dat de Argentijnse spits de rest van het seizoen niet meer in actie kan komen.

Doemscenario voor PSV-spits Romero
© Pro Shots

Romero had donderdag voor het eerst een basisplaats in de hoofdmacht van PSV. Maar wat een heuglijke avond moest worden, werd een persoonlijk drama. Na elf minuten was het Europa League-duel met NS Mura (1-5) voorbij. Met een knieblessure moest hij naar de kant.

Trainer Roger Schmidt vreesde na afloop van de wedstrijd voor een zware blessure voor de spits. Onderzoek in een ziekenhuis bevestigde die vrees. De Argentijn moet een operatie ondergaan en kan dit seizoen niet meer in actie komen voor PSV.

Voor Romero is een nieuwe tegenslag van zijn toch al teleurstellende PSV-avontuur. In januari 2018 kwam hij voor tien miljoen euro naar Eindhoven, maar hij kon mede door blessures die transfersom nimmer waarmaken. Op huurbasis keerde hij afgelopen seizoen terug bij Vélez Sarsfield. Onder Schmidt was hij op de goede weg getuige ook de basisplaats tegen NS Mura, maar nu wacht hem een lange revalidatie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.