PSV bevestigt nieuwe Romero-deal

Reacties

Maxi Romero blijft langer bij Racing Club. PSV maakt maandag bekend dat de bestaande huurovereenkomst verlengd is tot 1 januari 2024. De optie tot koop werd niet gelicht, maar inmiddels ligt er een nieuwe overeenkomst.

PSV bevestigt nieuwe Romero-deal
© Pro Shots

Romero kwam met hoge verwachtingen binnen, maar kon die mede door blessures niet waarmaken. Hij werd al eens verhuurd aan zijn oude club Vélez Sarsfield en aan Racing Club, dat een koopoptie had, maar die dus niet lichtte. PSV en Racing Club hebben inmiddels nieuwe afspraken met elkaar gemaakt: tot 1 januari 2024 is Romero speler van Racing Club. Volgens Argentijnse media wordt hij daarna gekocht voor zo'n 2,5 miljoen euro. 

De 24-jarige Romero speelde in de Argentijnse Primera División 38 competitiewedstrijden, waarin hij goed was voor acht doelpunten en vijf assists. Zijn contract bij PSV loopt nog tot 2024, naar verluidt kan hij in Argentinië tot 2026 tekenen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.