Opmerkelijk: Ronaldo verlaat Old Trafford nog voor laatste fluitsignaal

Reacties

Er is opnieuw ophef ontstaan rond Cristiano Ronaldo. Verschillende supporters van Manchester United zagen de gewisselde Portugees nog voor het einde van de oefenwedstrijd tegen Rayo Vallecano het stadion verlaten.

Opmerkelijk: Ronaldo verlaat Old Trafford nog voor laatste fluitsignaal
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
1 - 1
Rayo Vallecano
Rayo Vallecano

De laatste oefenwedstrijd stond onbedoeld voor een groot deel in het teken van de terugkeer van de Portugees. Erik ten Hag liet de 37-jarige spits starten om hem wedstrijdritme op te laten bouwen en wisselde hem na de eerste helft. Ronaldo had klaarblijkelijk geen zin om het laatste fluitsignaal af te wachten. De vedette werd door een fan gefotografeerd bij het verlaten van het stadion.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Ronaldo maakte in de eerste helft tegen Rayo Vallecano een gretige indruk, maar zal nog tijd nodig hebben om in vorm te komen. Ten Hag gaf voorafgaand aan de wedstrijd tegen Rayo Vallecano aan dat de goalgetter een achterstand heeft op een groot deel van de selectie omdat hij later is aangesloten. Volgens de club had de lange absentie van Ronaldo te maken met 'privéproblemen'. Volgens de gerenommeerde media in onder meer Engeland had zijn afwezigheid te maken met zijn wens om United deze transferperiode nog te verlaten. Ronaldo heeft nog een contract tot medio 2023.

Ronaldo keerde dinsdag pas weer terug bij de club en trainde zaterdag nog op het trainingscomplex van United, terwijl Ten Hag met een groot deel van de selectie in Oslo verbleef voor de oefenwedstrijd tegen Atlético Madrid. Dit weekend wilde de manager de puntjes op de i zetten op weg naar de Premier League-start. Volgende week zondag debuteert Ten Hag officieel als United-manager bij de thuiswedstrijd tegen Brighton & Hove Albion.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.