Ten Hag kondigt veelbesproken rentree Ronaldo aan

Reacties

Cristiano Ronaldo maakt zondag deel uit van de wedstrijdselectie bij Manchester United, zo heeft Erik ten Hag bevestigd. De Portugees moet tegen Rayo Vallecano wedstrijdritme gaan opbouwen.

Ten Hag kondigt veelbesproken rentree Ronaldo aan
© Pro Shots

Ronaldo kwam in deze voorbereidingsperiode nog niet in actie voor de ploeg van Ten Hag. Volgens de club ontbrak de 37-jarige spits vanwege 'privéproblemen', maar volgens alle gerenommeerde Engelse media aasde de aanvaller op een vertrek. De transferwens van Ronaldo ging vooralsnog niet in vervulling.

De blikvanger kondigde vrijdag via Instagram al aan dat hij snel weer in actie zou komen voor United. Zaterdag trainde hij weer op het trainingscomplex van United, terwijl de ploeg van Ten Hag in Oslo oefende tegen Atlético Madrid. Zondag wacht op Old Trafford de laatste oefenwedstrijd. Rayo Vallecano is dan de tegenstander en Ronaldo zal sowieso speeltijd kregen, vertelde Ten Hag in Noorwegen aan het journaille. 'We zullen zien hoe lang hij kan spelen', zei de manager.

Voor United begint het nieuwe seizoen volgende week zondag officieel. Ten Hag debuteert dan als manager van The Red Devils bij de thuiswedstrijd tegen Brighton & Hove Albion.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.