Feyenoord en Ajax strijden om begeerde Hutchinson

Reacties

Omari Hutchinson (20) kan zijn carrière vervolgen bij Feyenoord, of Ajax. De twee Nederlandse topclubs strijden samen hard om de handtekening van de aanvaller van Chelsea, die dit seizoen als huurling van Ipswich Town promoveerde naar de Premier League.

Feyenoord en Ajax strijden om begeerde Hutchinson
© Pro Shots

Volgens bronnen in Engeland heeft Feyenoord momenteel de iets betere papieren. Ook vanuit Duitsland - VfB Stuttgart en Borussia Mönchengladbach - is er belangstelling voor de buitenspeler/aanvallende middenvelder, die international is van Jamaica.

Hutchinson begon als jeugdspeler bij Chelsea en kwam na uitstapjes bij Charlton Athletic en Arsenal twee jaar geleden weer bij The Blues terecht. Hij debuteerde in de Premier League tegen Manchester City. Dit seizoen kwam hij uit voor Ipswich.

Chelsea staat open voor een definitief vertrek van Hutchinson, nu de club uit een groot aantal spelers van de loonlijst wil zien te krijgen. Feyenoord meldde zich al in Londen. De bekerwinnaar wil Hutchinson kopen. Bovendien overleggen de Rotterdammers Champions League-voetbal.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.