Neymar gooit olie op het vuur met uitspraken over Remontada

Reacties

Neymar heeft opzien gebaard door de Remontada van Barcelona tegen Paris Saint-Germain in de Champions League het mooiste moment van zijn carrière te noemen. Het zal zijn toch al gespannen verhouding met zijn Parijse werkgever er niet beter op maken.

Neymar gooit olie op het vuur met uitspraken over Remontada

Neymar deed de opmerkelijke uitspraken zaterdagavond tijdens een Q&A met het Amerikaanse medium Oh My Goal. De Braziliaanse aanvaller kreeg de vraag wat zijn mooiste herinnering was als voetballer. 'Wat we voelden toen we het zesde doelpunt maakten, zoiets had ik nog nooit gevoeld. Het was ongelooflijk', zei Neymar, die in verband wordt gebracht met een terugkeer naar Barcelona.

Bij de volgende vraag, nu over zijn beste herinnering in de kleedkamer, deed Neymar er een schepje bovenop door weer te refereren aan de legendarische comeback. 'Toen we tegen PSG wonnen met Barcelona, werden we na afloop helemaal gek', zei de 27-jarige dribbelaar, die in maart 2017 twee keer scoorde en de assist gaf op de 6-1. 'Het was het best mogelijke gevoel voor ons allemaal.'

In het licht van de recente ontwikkelingen zijn de uitspraken van Neymar ronduit saillant. Twee jaar nadat hij voor 222 miljoen euro de pikante overstap maakte naar PSG, is de sterspeler hard op weg zich onmogelijk te maken. Begin deze week verzuimde hij zich te melden op de training. Dit alles tot grote woede van de Franse grootmacht, die al jaren tevergeefs jacht maakt op de Champions League.

PSG heeft via technisch directeur Leonardo inmiddels ook laten weten dat er bij een goed bod valt te praten over het vertrek van Neymar, waarbij Barcelona dus de meest waarschijnlijke bestemming is. Hoe de Catalanen de transfer gaan realiseren is nog onduidelijk. Mogelijk worden er enkele andere spelers de andere kant opgestuurd. Een van hen is Neymars landgenoot Philippe Coutinho.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer Neymar
Meer over Neymar
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.